Trebuie Duh Sfant (1)

As fi vrut sa ne vedem dar se pare ca e o treaba aproape imposibila. Stau insa si in privinta asta linistit stiind ca lucrurile nu se pot intampla decat atunci cand le vine ceasul.

Dumnezeu e suma tuturor imprejurarilor si a noroacelor noastre. Am putea fura ceva de la El? Nimic. El ne tine si El ne pastreaza. Cine altul? Asa ca nu am nici o asteptare. Raspund si eu unei chemari de care voi da socoteala poate odata.

Mi-ar place sa iti spun ca „asa vorbeste Domnul” si asa sa continui. Nu indraznesc la aceste mari cuvinte, desi, la cat de satul sunt de toti si de toate, faptul ca deschid gura ma face sa cred ca mi s-a dat un cuvant si m-as socoti un nebun daca m-as impotrivi si as tacea.

Dupa cum Dumnezeu vrea ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la cunostinta adevarului sunt convins ca tot astfel Satan vrea ca toti sa piara. El i-ar nimici pana si pe cei alesi daca ar fi cu putinta.

Trebuie Duh Sfant ca sa te poti sustrage lucrarii sale pustiitoare. Duhul Sfant nu a fost dat cu masura, ci turnat din belsug peste fiii oamenilor. Cum de parem atunci pruncii nimanui? Suntem oare orfani?

Acest articol a fost publicat în Scrisoare deschisa. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Trebuie Duh Sfant (1)

  1. convietuire zice:

    Nu știu dacă suntem…dar așa părem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s